Error
  • You are not authorised to view this resource.

Bureau Doenkers

Bureau Doenkers helpt bij de implementatie van strategische veranderingen. Samen met u voeren wij op basis van een zorgvuldige analyse complexe veranderingen door en brengen de mensen en organisatie succesvol in beweging.

U kunt bij ons terecht voor Project - en Programma Management. Voor veranderingen zoals Het Nieuwe Werken of Anders Werken en vraagstukken op het gebied van Samenwerken tussen Organisaties. Wij begrijpen uw organisatie, systemen en processen.

Wij zorgen dat veranderingen slagen en staan bekend als sympathiek en realistisch. Bureau Doenkers is de optelsom van de expertise, ervaring, reputatie, individueel uniek en samen bijzonder krachtig.

Zie ook: www.doenkers.com

John D. Eisenfelt

The John D. Eisenfelt Principle is een consultancy en interim-management organisatie die gespecialiseerd is in het optimaliseren van uw commerciële organisatie en het implementeren van CRM. Het gedachtengoed van John D. Eisenfelt staat garant om uw managers en medewerkers dichterbij uw klanten te brengen. Loyale en winstgevende klanten is hun missie. Om hiermee kennis te maken nodigen zij u graag uit op hun site.

Together we create growth!

Zie ook: www.eisenfelt.com

Your Test Professionals en Your Test Engineers

Het testen van software als core business

Waar het testen van software voor de grote ICT dienstverleners één van de vele diensten is uit een veel breder aanbod van ICT-diensten, hebben Your Test Professionals en Your Test Engineers het testen van software tot hun core business gemaakt.

Deze duidelijkheid spreekt testprofessionals en opdrachtgevers aan.

Zie ook www.yourtestprofessionals.nl

Inveon

Inveon verleent administratieve diensten op het gebied van Finance en HRM (personeel- en salarisadministratie).

De verschillende vormen van dienstverlening zijn detachering, interimmanagement, advies, het mobiliteitcentrum, het Shared Service Center en Business Proces Outsourcing.

Inveon staat voor "Innovatief, Visie en Ondernemend".

Innovatief in onze arbeidsmarktbenadering, de inrichting van onze ICT-infrastructuur en de realisatie van opdrachten bij onze klanten.

Inveon is constant in aanraking met de markt. Ontwikkelingen die vanuit Wet- en Regelgeving of vanuit economische bewegingen op bedrijven en instellingen afkomen, worden door Inveon in een vroegtijdig stadium gesignaleerd. Vanuit deze lange termijn visie heeft Inveon altijd inzicht in de meest recente ontwikkelingen in de markt en is daarmee ook altijd klaar voor de hieraan gerelateerde marktvraag.

Inveon is ondernemend in de dynamiek van markt en vraagt van haar professionals hetzelfde. De professionals van Inveon werken daarom niet uitsluitend voor de opdrachtgever maar ook met de opdrachtgever.

Zie ook www.inveon.nl.

Rhetorica

In Rhetorica vinden wij een zusterorganisatie. Rhetorica is één van de oudste en daarmee meest ervaren trainingsinstiututen in Nederland: Rhetorica is ruim 60 jaar geleden opgericht met de missie om Nederland te leren presenteren. De trainingen Spreken in het openbaar, Snellezen, Netwerken en MindMappen zijn inmiddels een begrip.

Rhetorica = communicatietrainingen

Rhetorica is een middengroot trainingsbureau. Zij zijn gespecialiseerd in mondelinge en schriftelijke communicatietrainingen en werken met 12 - 15 vaste trainers. Hierdoor kunnen zij bedrijven de noodzakelijke continuïteit bieden. Zij geloven zelf in korte communicatielijnen. Boter bij de vis en zorg en aandacht voor elke opdracht.

Rhetorica = vaardigheidstrainingen

De Rhetorica trainingen hebben tot doel uw vaardigheid te trainen. Zij geven trainingen op het gebied van inspirerend presenteren, vergaderen, één-op-één-gesprekken, schrijven, persoonlijke presentatie, verkooptechnieken en vaardigheden zoals snellezen en geheugentraining.

Zie ook www.rhetorica.nl.

Joomla Templates by Joomla51.com